Pedicure

Sinds kort bied ik ook pedicure behandelingen aan. Dit doe ik alleen niet in mijn studio in Zaandam maar bij mij thuis in Assendelft. Een pedicure behandeling kun je ook niet online boeken maar alleen rechtstreeks via mij door een whatsapp of sms bericht, telefoontje of mail. De tijden en dagen dat ik pedicure behandelingen geef zijn op de woensdagen en vrijdagen tussen 9:30 en 13:30. 

Basis Pedicure

De basis pedicure behandeling bestaat uit het knippen van de nagels, nagelomgeving schoonmaken en verzorgen, verwijderen van overtollig eelt, verwijderen van eventuele likdoorns en behandelen van een ingroeiende nagel. Ik sluit af met een verzorgende olie en creme. Deze behandeling duurt 30 tot 45 min. Hebben je voeten toch iets meer werk nodig dan duurt de behandeling 45 tot 60 min.

30/45 min €35

45/60 min €45


Spa Pedicure

De spa pedicure behandeling bestaat uit alle onderdelen van de basis behandeling. Extra hierbij is een voet scrub, warme kompressen en als afsluiter een heerlijke voetmassage.

45/60 min €47,50

60/75 min €57,50


Gellak

Gellak blijft op de voeten tot wel 6 weken mooi zitten. De lak wordt in verschillende lagen aangebracht en gehard onder een uv lamp. Je kan na de behandeling daarom ook meteen weer je sokken en schoenen weer aan.Bij de gellak behandeling zit ook nagels knippen, nagelomgeving verzorgen en de nagels voorbereiden bij. 

Alleen een gellak behandeling is inclusief nagels knippen en voorbereiden. Duur is ongeveer 45 min.

 

 

Gellak 45 min €35

Gellak icm behandeling €22,50