Pedicure

Sinds kort bied ik ook pedicure behandelingen aan. Dit doe ik alleen niet in mijn studio in Zaandam maar bij mij thuis in Assendelft. Een pedicure behandeling kun je ook niet online boeken maar alleen rechtstreeks via mij door een whatsapp of sms bericht, telefoontje of mail. De tijden en dagen dat ik pedicure behandelingen geef zijn op de woensdagen en vrijdagen tussen 9:30 en 13:30. 

Basis Pedicure

De basis pedicure behandeling bestaat uit het knippen van de nagels, nagelomgeving schoonmaken en verzorgen, verwijderen van overtollig eelt, verwijderen van eventuele likdoorns en behandelen van een ingroeiende nagel. Ik sluit af met een verzorgende olie en creme. Deze behandeling duurt 30 tot 45 min. Dit hangt af van wat er gedaan moet worden. Zijn uw voeten al een tijd niet verzorgt en gaat mij dit niet in 45 min lukken, kan het zo zijn dat ik de belangrijkste klachten behandel en dan een vervolg afspraak met u plan.

30/45 min €35


Spa Pedicure

info volgt


Gellak

Gellak blijft op de voeten tot wel 6 weken mooi zitten. De lak wordt in verschillende lagen aangebracht en gehard onder een uv lamp. U kunt na de behandeling daarom ook meteen uw sokken en schoenen weer aan. 

Alleen een gellak behandeling is inclusief nagels knippen en voorbereiden. Duur is ongeveer 45 min.

 

 

Gellak 45 min €32

Gellak icm behandeling €20