Behandelingen

Lakshmi heeft een aantal producten voor verschillende huidtypes. Voorafgaand aan de behandeling zal ik kijken welke producten of welke combinatie van producten geschikt is voor uw huid. 

Reiniging

Basis behandeling: De basis behandeling bestaat uit een huidanalyse. Daarna volgt een oppervlakte reiniging met een melk. Vervolgens krijgt u een peeling op basis van papaja. De papaja in dit product splits de eiwitten en maakt de dode huidcellen los. Nadat de peeling is verwijdert met warme compressen zal ik uw onzuiverheden verwijderen om vervolgens een masker aan te brengen. Het  masker zal ik met warme compressen verwijderen en daarna de behandeling afsluiten met een tonic en een gezichtscreme. 

Inclusief kopje ayurvedische thee

 

45 min   Prijs: €37,50

 

Plus behandeling:  De plus behandeling bestaat uit een huidanalyse. Daarna volgt een opppervlakte reiniging met een melk. Tussendoor zal ik uw wenkbrauwen bijwerken. Vervolgens krijgt u een peeling op basis van papaja. De papaja in dit product splitst de eiwitten en maakt de dode huidcellen los. Nadat de peeling is verwijdert met warme compressen zal ik uw onzuiverheden verwijderen. Daarna volgt een ontspannende nek-schouder-gezichtsmassage met een serum en massage olie. De serums van Lakshmi hebben een hoge concentratie aan werkstoffen evenals de massage olies. Een gezichtsmassage zorgt ook voor een betere doorbloeding van de huid. Na de massage krijgt u een gezichtsmasker. Tijdens de werking van het masker krijgt u een ontspannende  handmassage. Het masker verwijder ik met warme comressen om vervolgens de behandeling af te sluiten met een gezichtstonic, oogcreme en een dagcreme.

Inclusief kopje ayurvedische thee

60 min     Prijs: €52,50

 

Anti age behandeling: Deze behandeling is speciaal met de producten uit de anti age lijn. Ook deze behandeling begint met een huidanalyse om vervolgens te reinigen met een melk. Daarop volgt een peeling op basis van papaja. De papaja in dit product splitst de eiwitten en maakt de dode huidcellen los. Met warme compressen zal ik de peeling weer verwijderen om vervolgens uw onzuiverheden te verwijderen. Na het verwijderen van de onzuiverheden breng ik bij u een fruitzuur peeling aan.  Deze peeling met enzymen en natuurlijke alpha-hydroxy zuren (Glycolzuur 4,5%. met een totaal aan fruitzuren 0,2%) is één van de meest effectieve hulpmiddelen om het verouderingsproces van de huid te vertragen, rimpels te bestrijden en te verzachten, waardoor de droogheid wordt geminimaliseerd. Glycolzuur wordt verkregen uit suikerriet, maar komt ook voor in suikerbieten en in vruchten zoals ananas, meloen en onrijpe druiven. Na het inwerken van de peeling zal ik deze verwijderen met een warme compres, waarna een ontspannende nek-schouder-gezichtsmassage volgt met een serum en massage olie. Na de massage krijgt u een gezichtsmasker. Tijdens de werking van het masker krijgt u een handmassage. Het masker verwijder ik vervolgens met warme compressen om daarna af te sluiten met een gezichtstonic, oogcreme, dagcreme en een SPF.

Inclusief een kopje ayurvedische thee 

60 min     Prijs: €60

                                               

Acne behandeling: deze behandeling is speciaal voor mensen met acne. Hiervoor gebruik ik de producten uit de kapha lijn. Deze is speciaal ontwikkeld voor mensen met een onzuivere huid. Het is een korte behandeling en bestaat uit een oppervlakte  reiniging met een melk. Peeling doormiddel van een lysing op basis van papaja. Papaja heeft eiwitsplitsende enyzmen en zorgt voor het het losmaken en verwijderen van de dode huidcellen. Daarna zal ik zoveel mogelijk onzuiverheden verwijderen, om daarna een fruitzuur peeling aan te brengen. Een fruitzuur peeling is erg goed in te zetten bij een acne huid. De peeling zorgt ervoor dat de opperhuid verweekt zodat talgklieren niet opnieuw verstopt kunnen raken. Na het verwijderen van de fruitzuur peeling sluit ik af met een gezichtstonic, serum, dagcreme en SPF.

30 min     Prijs: €35

Kuur van 3 behandelingen van om de week is €90

Massage


Nek-schouder-gezicht-massage 15 min  €15

 

Rugmassage 30 min                                         €30

 

Rugmassage aanvullend bij een                

behandeling                                                         €25

 

 

Aanvullende behandelingen:

Waxen

Bovenlip                                                             €8,50

Wenkbrauwen                                                 €8,50

Kin                                                                        €8,50

Combinatie van bovenlip en kin                €15

Onderbenen                                                     €20

Rug                                                                      €25

 


Verven

Wimpers                                                          €8,50

Wenkbrauwen                                               €8,50

Combinatie wimpers/wenkbrauwen   €15


Epileren

Wenkbrauwen nieuw model                    €12

Wenkbrauwen bijwerken                          €8,50

 

 

 

 

 


Wilt u iemand een behandeling cadeau doen? Voor een verjaardag of voor de feestdagen of gewoon zomaar? Studio Mooij heeft cadeaubonnen compleet met een leuk tasje. U kan voor een bepaald bedrag of een behandeling kiezen. Voor overige massages verwijs ik u graag door naar Phil Good Massage Therapy.